Om os

Stuhr Elektronik blev etableret i 1985 som en enkeltmandsvirksomhed med det formål at udbyde produktudvikling og produktion af industriel elektronik som underleverandør til erhvervslivet på det danske marked.

Virksomheden overgik til ApS selskabsform i 1991.

Stuhr Elektronik ApS producerer og markedsfører ikke egne produkter.

Mange års erfaring inden for apparatkonstruktion

Stuhr Elektronik ApS har gennem mange år opbygget stor erfaring og viden indenfor apparatkonstruktion, produktion, test og field service. Ud over det giver virksomhedens lokale placering os mulighed for tæt samarbejde med kunder, høj fleksibilitet og hurtige omlægninger.

Stuhr Elektronik ApS er specielt god til mindre serier og mange varianter.

Vedvarende tæt samarbejde med vores kunder er vores styrke, som giver de bedste cost/benefit resultater for begge parter.

Hos os er kvalitet & service i højsædet

Stuhr Elektronik ApS kvalitetssikring er baseret på ISO9001 med erfaring fra tidligere AQAP-1 og MIL-Q-9858A.

Vi udvidede aktiviteterne i 1990 til også at tilbyde edb-support og IT-løsninger til både erhvervslivet og private. Nogle opgaver kan være for store, men ingen er for små.

Stuhr Elektronik ApS er med på alle Windows baserede platforme og (for dem, der kan huske starten) også DOS platforme.

Stuhr Elektronik ApS sætter kundens krav og ønsker i centrum og fokuserer samtidig på sikkerhed, driftssikkerhed og god funktionalitet tilpasset den enkelte kundes behov, samt efterfølgende en effektiv service. I vores løbende samarbejde opbevarer vi forskellige data omkring din installation, så det er nemmere for os at hjælpe dig igen.

Vi har fokus på serviceomkostninger, så service og rådgivning udføres gerne gennem fjernopkobling medmindre et kundebesøg er nødvendigt eller ønsket.

Åbningstider:

  • Man-tors: ……………………. 08:00–15:00
  • Fredag: ……………………….. 08:00–13:00
  • Tlf.: ……………………………… 58 38 21 92

Send os en meddelelse