UDVIKLING AF TESTUDSTYR TIL JERES ELEKTRONISKE APPARATER

HAR I BRUG FOR AT FÅ TESTET JERES ELEKTRONISKE APPARATER?

Elektroniske apparater har altid et formål af en eller anden art. Det kan for eksempel være, at apparatet skal kunne måle og fejlmelde parametre som tryk og hastighed, eller stå for sekvensstyringer.

Uanset formålet er det vigtigt, at apparatet rent faktisk udfører den opgave, det er produceret til. At alle komponenter er sat sammen er nemlig ikke nødvendigvis ensbetydende med, at apparatet fungerer, når man har med elektronik at gøre. Derfor skal apparatet testes, når de elektroniske elementer er blevet produceret. Ved at teste apparatet kan man nemlig sikre sig, at det fungerer, som det skal.

Det er derfor nødvendigt med testudstyr, der kan funktionsteste de elektroniske elementer. Det gøres ved at bygge et interface, som kan laves med lamper, kontakter og ledninger. Interfacet forbindes til det elektroniske apparatet, hvorved man kan kontrollere, at apparatet kører rigtigt.

Udover interfacet består testudstyr ofte også af en computer, som har noget bestemt software. Til forskellige elektroniske apparater kan computeren og software nogle gange være det samme, mens interfacet er forskelligt fra apparat til apparat.

VI STÅR FOR UDVIKLING AF TESTUDSTYR

Hos Stuhr Elektronik har vi gennem vores mange år i branchen opbygget stor erfaring med udvikling af testudstyr. Når vi producerer og udvikler elektroniske apparater for jer, tilbyder vi selvfølgelig at teste apparaterne for jer. På den måde kan I være sikre på, at apparaterne fungerer, når I får dem leveret.

Har I derimod brug for at få udviklet jeres eget testudstyr, producerer vi gerne dette for jer. Vi tager udgangspunkt i jeres elektroniske apparater og ønsker, så vi er sikre på, at testudstyret tester det rigtige.

KONTAKT OS

Har I brug for at få udviklet testudstyr til jeres elektriske apparater? Så udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 5838 2192. Så sørger vi for, at I får testudstyr af høj kvalitet.

Skal I have udviklet eller produceret elektroniske apparater, klarer vi også dette for dig ved hjælp af blandt andet SMD montage.

VÆRKSTED ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: 08:00 – 15:00
FREDAG: 08:00 – 13:00

KONTOR ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: 08:00 – 16:00

TELEFON I ÅBNINGSTIDER

5838 2192

KONTAKT VEDRØRENDE ELEKTRONIK – SMD – EDB/IT FORESPØRGSEL SAMT ALM. HENVENDELSE PÅ MAIL@STUHR-ELEKTRONIK.DK