SMD MONTAGE AF SMÅ KOMPONENTER TIL JERES ELEKTRONISKE APPARATER

HAR I BRUG FOR AT FÅ PRODUCERET ELEKTRONISKE APPARATER?

Hvis I skal have udarbejdet elektroniske apparater, som indeholder mindre komponenter, er det en fordel at anvende SMD montage.

For at lave elektroniske apparater anvender man en printplade, som sørger for at realisere det elektroniske kredsløb. Printpladen består af et isolerende materiale, hvorpå der er placeret baner af metalfolie, som har en god elektrisk ledeevne. Disse baner fungerer som ledninger, der forbinder nogle elektroniske komponenter, og dermed danner et kredsløb.

De elektroniske komponenter skal monteres på de rigtige steder på printpladen for at kredsløbet fungerer rigtigt.

I modsætning til tidligere former for montering af komponenterne på printpladen, fungerer SMD montage ved, at komponenterne loddes fast direkte på printpladens metalfolie-baner. På den måde gør SMD montage det hurtigere at producere de elektroniske elementer til apparatet.

Samtidig er det muligt at gøre komponenterne mindre ved brug af SMD, og komponenterne kan placeres på begge sider af printpladen.

VI UDFØRER SMD MONTAGE

Hos Stuhr Elektronik udfører vi SMD montage med udgangspunkt i vores mange års erfaring inden for produktion og udvikling af elektroniske apparater. Derfor får I altid apparater af høj kvalitet, når vi producerer dem for jer.

Vi ved, at elektroniske apparater kræver meget forberedelse, hvis de skal fungere korrekt. Derfor mener vi, at et godt samarbejde mellem os og vores kunder er vigtigt. På den måde kan vi altid sikre, at I får et apparat, som opfylder lige præcis jeres ønsker.

HAR I BRUG FOR RESERVELE TIL ÆLDRE APPARATER?

Skal der laves reservedele til ældre apparater, som har mange år på bagen, er det ikke altid muligt at anvende SMD montage. Det er for eksempel ofte tilfældet i skibsbranchen, hvor et skib let kan være 40 år gammelt.

Derfor foretager vi hos Stuhr Elektronik også manuel montage, som foregår ved hjælp af håndlodning. På den måde kan vi hjælpe dig, uanset hvad du skal anvende det elektroniske apparat til.

KONTAKT OS

Har I brug for at få produceret elektroniske apparater? Så ring til os på 5838 2192 eller kontaktformularen, så finder vi sammen den rigtige løsning til jer.

Har I derimod brug for at kunne teste jeres elektroniske apparater, udvikler vi også testudstyr hos Stuhr Elektronik.

VÆRKSTED ÅBNINGSTIDER

MANDAG – TORSDAG: 08:00 – 15:00
FREDAG: 08:00 – 13:00

KONTOR ÅBNINGSTIDER

MANDAG – FREDAG: 08:00 – 16:00

TELEFON I ÅBNINGSTIDER

5838 2192

KONTAKT VEDRØRENDE ELEKTRONIK – SMD – EDB/IT FORESPØRGSEL SAMT ALM. HENVENDELSE PÅ MAIL@STUHR-ELEKTRONIK.DK