Elektronikmontage:

Stuhr Elektronik ApS udfører SMD montage og håndmontering/håndlodning af leadede komponenter samt samling af apparater. Stuhr Elektronik ApS udfører montage fra undersamlingsniveau til færdige apparater.

Stuhr Elektronik ApS producerer en del reservedele til ældre apparater både til apparater udviklet hos os, men også til kunderelaterede apparater.

Stuhr Elektronik ApS anvender både tin og tin/bly lodning alt efter opgave og krav.

Stuhr Elektronik ApS kvalitetssikring er baseret på ISO9001 med erfaring fra tidligere AQAP-1 og MIL-Q-9858A.

Stuhr Elektronik ApS indkøber og anvender komponenter afstemt til vores kvalitetsmæssige standard og/eller kundens krav til evt. godkendte komponenter og leverandører/fabrikanter (QPL).

Det kan aftales, at kunden leverer specifikke komponenter og Stuhr Elektronik APS leverer de resterende komponenter. Stuhr Elektronik ApS har et varelager af både SMD- og leadede standardkomponenter, som anvendes bredt i produktionen. Det kan aftales, at kundeleverede komponenter leveres direkte til vores adresse, hvor de opbevares på vores ”Customer” lager.

Stuhr Elektronik ApS anvender SMD monteringsudstyr, som er bedst egnet til mindre serier.

Stuhr Elektronik ApS udfører optisk inspektion på alle producerede enheder samt elektrisk test efter ønske.

Stuhr Elektronik ApS ønsker og værdsætter et længerevarende samarbejde med vore kunder af hensyn til cost/benefit for begge parter. Etablering af dokumentation til produktion er en omfattende og kostbar proces, Vi opkræver ikke et opstartsgebyr/ordre, men aftaler hvorledes disse ”startomkostninger” i vores samarbejde skal placeres.

Stuhr Elektronik ApS leverer færdigvarer enten med egen bil (afhængig af lokalitet og mængde) eller sendt med post eller andet transportselskab evt. efter kundens ønske.

Kontakt os

Har I brug for at få produceret elektroniske apparater? Så ring til os på 5838 2192 eller kontaktformularen, så finder vi sammen den rigtige løsning til jer.

Har I derimod brug for at kunne teste jeres elektroniske apparater, udvikler vi også testudstyr hos Stuhr Elektronik.